Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Její dceři Arianne bude v listopadu teprve rok, ale zpěvačka Olga Lounová (43) už se téměř naplno vrátila k práci. "Léto jsem trávila hodně koncertně, hlavně o víkendech," řekla Super.cz zpěvačka, kterou jsme potkali, když zpívala na veletrhu v Brně.

"Přes týden jsem byla samozřejmě s malou. Tlačit kočárek v těch vedrech bylo úmorné, takže jsme hodně chodily k vodě a plavat do bazénu. Moje léto bylo hodně o rodině a od malé jsem si odskakovala na ty koncerty. Je to, podle mě, vyvážené a s prací to nepřeháním, jsem téměř naplno na té mateřské dovolené," upřesnila.

Protože zpívala na módní show, kde se v rámci veletrhu Styl a Kabo převáděly i svatební šaty, nemohli jsme se nezeptat, jak to má s plánováním svatby s partnerem a otcem její dcery. "Na to teď nemám pomyšlení, spíš se chystám na jinou speciální věc, což je mistrovství světa v tanci v Americe," překvapila svojí odpovědí zpěvačka, která v našem videu prozradila, jak se k tomu vlastně dostala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám