Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) je pyšnou maminkou osmiměsíční dcerky Arianne. Talentovaná umělkyně ještě kojí, a tak bere Olga své malé štěstí i s sebou na vystoupení. Na nedávné akci Královny popu na hradě Karlštejn s ní ale přijela jak maminka, tak její tchyně, s kterou zpěvačka vychází fantasticky.

Tím, že jsem na podiu, musí být někdo s malinkou. Tak jsem si přivezla maminku, tchyni, sestřičku a všechny mi pomáhají. Pomáhaly mi taky nandávat šperky, oblékat do šatů. Jsou tady jako moje podpora,“ svěřila se Olga Super.cz.

Zpěvačka tak patří k těm vyvoleným ženám, které nemusejí nijak bojovat s přítelovou maminkou. Vtipy o tchyních tak jdou úplně mimo ni. A jak se Olga cítila jako jedna z královen na našem nejvýznamnějším hradě? „Poprvé mám na sobě barvu šatů, která je sladěná s mýma očima, a líbí se mi to, jsem nadšená, že to podtrhuje mé zelené oči. Na této akci jsem poprvé a je to pro mě velká čest,“ dodala Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám