Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) tráví pravidelně začátek roku v zahraničí. I letos s přítelem Josefem a dcerou Stellou odletěla do exotiky. Pobyt na Bali jim ale nezačal nejlépe a musí řešit zdravotní komplikace dcerky, která skončila v nemocnici.

Odtud poslala zpěvačka fanouškům pozdrav a popsala, co se stalo. „Dovču si zatím moc neužíváme. Stellinka si něco přivezla s sebou z ČR a nakonec jsme skončili v nemocnici,“ svěřila se zpěvačka od nemocničního lůžka.

S dcerkou jsou samozřejmě po celou dobu v nemocnici a podle všeho by ji měli co nejdříve pustit. „Už jsme tu druhou noc a pořád všichni spíme, naštěstí už je lepší a zítra nás snad pustí. Pokud se vám něco takového stane na Sabě, tak nemusíte mít strach. Nemocnice je tu fajná a je asi 5 minut od bydlení,“ popsala Martina, která vyzdvihla i péči, které se jim na místě dostalo.

Nemocniční pokoj, kde je její holčička hospitalizovaná, vyfotila a nutno říct, že to tam vypadá skoro jako na hotelu. „Pokoje mají každopádně hezčí jak u nás. Stella si může vybrat ze tří chodů, personál je anglicky mluvící, milý a nikdo se nediví, že tu chceme zůstat se svým dítětem,“ prozradila zpěvačka, jejíž dceři posílají kolegové a fanoušci pozitivní zprávy a přejí brzké uzdravení.

Nemocnici, kterou si Martina nemůže vynachválit, sice platí, vše jde ale z jejich cestovního pojištění. „Je pravda, že za tohle všechno platíme, a možná právě proto jsou na nás všichni milí a můžeme tu v klidu spát se Stellou oba. Naštěstí pojištění máme,“ dodala s humorem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám