Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před časem se mu povedl husarský kousek. Poté co se svěřil do rukou odborníků, změnil od základů svůj život a zhubl úctyhodných 30 kilogramů. Martin Zounar (56) si od té doby snaží váhu držet. Však to má i v popisu práce.

Spánková apnoe, biologický věk 75 let a další zdravotní neduhy byly hlavním motivem pro jeho hubnutí. Právě z těchto důvodů se herec a moderátor rozhodl od základů změnit svůj jídelníček a hlavně životní styl a s nadbytečnými kily zatočit jednou provždy. 

Zakázal si lukulské hody, kde nechyběly nezdravé snídaně, příliš velké obědy i bohatýrské svačiny a hlavně pozdní večeře. Ty se obvykle skládaly ze salámů, slaniny a dalších uzenin, kde to nakládaný beraní roh opravdu nespasil. Nyní se snaží stravovat úplně jinak. Což také nedávno popsal i na stránkách publikace, kterou pustil do světa.

„Když mám ráno trošku času, tak si nakrájím banán, jablko, dám si jogurt, do toho müsli, a to miluju,“ nechal se slyšet ve své knize nazvané Jíst, či nejíst. To je, oč tu běží.

Snaží se také pravidelně hýbat, i když to bývá s jeho nabitým diářem občas problém. „Měl jsem totiž plné ruce práce, převzal jsem představení Nohy vzhůru a tu hru jsem nazkoušel za třináct dní, takže pak ta hlava byla někde jinde a na to cvičení prostě musíte mít čas, soustředit se a musí vás to bavit,“ svěřil se před časem Super.cz s úsměvem sobě vlastním.

Vypadá to, že si nechává otevřená vrátka pro případný jo-jo efekt a povolení opratí při hodování, jenže opak je pravdou. Nedávno na Primě moderoval reality show Hubne celá vesnice, a tak byl a stále je pod velkým drobnohledem. Kila zpět si tak nemůže dovolit.

Reklama

Další články

Načítám