Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani v jedenácté řadě show Česko Slovensko má talent není nouze o nejrůznější bizáry. Před porotu ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Jaro Slávik (49), Marta Jandová (50) a v prvním díle také Štěpán Kozub (28) předstoupil s kytarou Jozef Flak z Partizánské, kterému se přezdívá JOJO.

Nakonec sice zazpívá, ale na kytaru toho moc nenahraje, takže je záhy „odměněn“ bzučákem. Sedmatřicetiletý Jozef posléze Martě Jandové přizná, že je stále nezadaný, což Dianu Mórovou vyprovokuje k pikantní otázce: „Vy jste panic?“ A Jozef přizná, že ano, což šokuje i Jasminu Alagič v zákulisí.

Jozef si ale myslí, že pokud postoupí do dalšího kola a bude mít na Slovensku koncerty, tak má přízeň žen zajištěnu. „Určitě jich na mě budou chodit houfy, pokud mi to tato soutěž umožní,“ prosil porotu.

Ta s jeho výkonem nebyla vůbec spokojena, ale nováček Štěpán Kozub (28) se nad ním slitoval a přimluvil se za to, aby Jozef dostal šanci na další píseň. Na ukázku z nedělního Talentu se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám