Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) slaví 50. narozeniny. V den svých kulatin zapátrala dcera Petra Jandy (81) v archivu a vytáhla dojemnou fotografii z dětství. S gratulacemi od kolegů a kamarádů z branže se okamžitě roztrhl pytel.

Popularitu si dcera lídra Olympicu získala nejen u nás, ale i v sousedním Německu. Oblíbená je i jako porotkyně v talentových soutěžích a úspěchy sklízela i na poli muzikálu. V posledních letech se vedle zpěvu věnuje i práci v rádiu. To, že už slaví padesátku, by však hádal málokdo.

„Tak už je to tady. Uteklo to. Ale vlastně jsem asi furt stejná,“ svěřila se v den svých narozenin Marta Jandová, která se pochlubila snímkem z doby, kdy byla ještě malá holčička. Přestože dnes slaví jubilejní padesátiny, úsměv a jiskru v oku má stále stejnou. Šťastná je zpěvačka už roky po boku svého muže, gynekologa Miroslava Vernera, se kterým má dceru Marušku.

„Martičko, vše nejlepší k tvým nádherným narozeninám. Jsi krásná holka s nádherným hlasem a velkým srdcem,“ napsala zpěvačce jedna z fanynek. „Všechno nejlepší, Marti,“ napsala jí Monika Absolonová jako jedna z prvních gratulantů. „Krásné narozeniny, královno,“ připsal cukrář Josef Maršálek. „Krásné narozeniny, Martí! Ať jsi hlavně stále zdravá,“ připsala modelka a moderátorka Lucie Křížková. „Martičko krásná! Krásné narozeniny,“ dodala herečka Petra Nesvačilová k řadě dalších gratulací.

Reklama

Další články

Načítám