Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Markéta Konvičková (29) si nedávno s rodinou udělala hezkou dovolenou na Tenerife a teď se opět vrací ke svým pracovním povinnostem. Ještě předtím ale svým fanouškům dopřála pohled na své křivky.

Zpěvačka si užívá život plnými doušky. Daří se jí po pracovní stránce, ještě lepší je to ale snad v soukromí. Markéta ráda cestuje a její profil se jen hemží fotkami z různých destinací. Za posledních několik měsíců navštívila Řím, Francii, se svým přítelem oslavila výročí na Moravě a teď už podruhé za posledních pár týdnů navštívila Tenerife, které je její srdeční záležitostí. A tak není divu, že má díky dostatku slunce tělo stále krásně opálené.

Markéta ho tak bez obav může ukázat třeba i ve spodním prádle, jako teď, kdy se nechala vyfotit v růžové sexy soupravě a saténovém župánku na zemi u ložnice a přes tělo jí přebíhaly stíny, které vytvořily žaluzie. A díky snímku spojila i příjemné s užitečným. „Krásný páteční den vám přeju. Jaký máte plán na víkend? Já se těším, konečně vystoupím zítra na plese v Pardubicích,“ připsala k fotce, u které se hned objevilo přes tisíc lajků.

Zpěvačka má v poslední době křivky, za které se rozhodně nemusí stydět, a sama si je dobře vědoma, jak jí to sluší. O to víc po tom, co si v minulosti prošla nepříjemným obdobím během boje s nemocí, kdy jí lékaři odhalili vzácný nádor na vaječníku. „Než se přišlo na to, co mi je, tak jsem otékala, měla jsem problémy s tlakem, vypadaly mi vlasy. Z hezké holky se stala chodící pochmurná koule, lidi ti nadávají a ty nevíš, co se s tebou děje,“ prozradila v Superchatu.

Reklama

Další články

Načítám