Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od vyhlášení cen Český slavík uplynulo už pár dní, takže jsme se probrali hejty, které se outfitům zúčastněných hostů věnovaly. Richarda Krajča samozřejmě komentovalo nejvíce lidí, nicméně jsme se soustředili na sympatickou zpěvačku Markétu Konvičkovou (29), ta oblékla jedny z nejvýraznějších šatů večera, co se dámského osazenstva týče.

„Říkala jsem si, která blondýnka by přišla v růžové. A pak je i ten Barbie rok, tak jsme to s návrhářkou Debbie Brown podpořily. Přemýšlely jsme dlouho, a když už budou ty Vánoce, tak proč si nerozbalit nějaký dáreček,“ řekla Super.cz Markéta před zahájením slavnostního večera. Modelu totiž vévodily dvě obrovské mašle, jedna na rameni, druhá v pase.

V kontrastu s růžovými šaty vyniklo Markétino opálení, v poslední době s partnerem Reném, který je pilot, opravdu hodně cestovala, což jsme probrali i v našem videu. Nicméně právě zpěvaččino opálení nedalo spát haterům, kteří její outfit komentovali. A samozřejmě ne v dobrém.

„Přepálená, ať si oblékne cokoli, zastíní to její mrkvovité opálení,“ začala kritika. „Konvičková vypadala jako Donald Trump v šatech. Oranžová pleť a žluté vlasy, jen trochu věkový rozdíl,“ mínil další diskutér. Stejné výhrady se opakovaly ještě několikrát.

Řekli jsme si, že není čas ztrácet čas a chceme cestovat, dokud je i ta naše Amálka malinká a nemusí mít nějakou povinnou školní docházku. Tak jsme se teď vrátili z Tenerife. A že jsem opálená, i té růžové trošku svědčí,“ mají hateři smůlu, že Markéta rozhodně svůj životní styl měnit nehodlá.

Mezitím se samozřejmě stíhá věnovat i hudbě. „Teď jsem vydala Mama song, je to taková oslava všech maminek. Mateřství je nejkrásnější věc, která se nám stala. Budeme vydávat vánoční písničku, mám spoustu vánočních koncertů a na příští rok máme v plánu další písničky. Těším se z toho, že můžeme koncertovat a dělat lidem i sobě radost,“ vypočítala Markéta.

Reklama

Další články

Načítám