Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Splnění dětského snu. To bylo pro Marianu Prachařovou (30) rozhodně setkání s Danielem Radcliffem. Influencerka a herečka během své návštěvy vánočního New Yorku ulovila představitele světoznámé ságy o Harrym Potterovi.

Dcera Dany Batulkové si příchod letošních Vánoc užívá na dovolené v New Yorku, kam vyrazila úplně sama. Svůj pobyt ve velkoměstě od začátku dokumentuje na sociálních sítích. A podělila se také o nezapomenutelný zážitek. „Dětský Harry Potter sen splněn a já mám do*rdele fotku s Danielem Radcliffem. New York už nemůže být lepší. Já nechápu a jsem šťastná jak malý dítě,“ svěřila se dojatá Mariana.

Na herce zkusila počkat po jeho show na Broadwayi. A přestože se první večer nepodařilo, ten druhý už měla Prachařová štěstí větší. Herec šel po odehraném představení za fanoušky ven a vedle autogramů neodmítl ani společnou fotografii. „Mamka mi poslala na vyžádání moje fotky z dětství, když jsem si hrála doma na Hermionu a byla tím světem čar a kouzel totálně poblázněná, znala nazpaměť každý kouzlo a chtěla jsem na casting do Anglie, že mě na nějakou roli určitě vyberou,“ prozradila nadšeně Mariana, která si splnila svůj velký sen.

„Jen ta rouška. Taková škoda. Ale i tak. Kdo z nás se potkal s Harry Potterem?!“ napsala k fotce jedna z fanynek. „Mari, má roušku. Dobrý nápad. Vytáhnu taky,“ dodala ke snímku Dagmar Havlová.

Reklama

Další články

Načítám