Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S influencerkou Marianou Prachařovou (30) jsme se sice potkali na akci, která se věnovala prevenci rakoviny prsu, nicméně jsme při rozhovoru probírali hlavně rodinné vztahy. Tolik příbuzných jako ona měl snad jen šplhoun Hujer ve filmu Marečku, podejte mi pero.

Léto Mariana trávila s maminkou Danou Batulkovou (66) na Bali, kde se sešla i s nejstarším synem své bývalé švagrové Agáty Hanychové (39) a Mirka Dopity (39) Kryšpínem. "Je nás strašně moc a máme hezké vztahy. Tohle to jen potvrdilo," řekla Super.cz Mariana. "Miu máme často a právě i Kryšpína, toho jsme si nechali, ten je náš a tak to vždycky zůstane. Moje mamka je jako babička skvělá," dodala.

Pravidelně se vídá i se sestrami Josefínou a Rozárkou a bratrem Františkem, které má její táta David Prachař (65) s Lindou Rybovou (48). "Po Bali jsme si dokázali dát i jeden termín, kdy jsme se sešli i s tátou a celou rodinou, ale to bylo spíš výjimečné, je to komplikované najít čas. Takže se snažíme se vídat aspoň zvlášť, kdy jdu někam se ségrama nebo s bráchou. Už jsou ve věku, kdy jsme si blíž než předtím a společně i cestujeme," vyprávěla s tím, že za to, jaké mají v rodině vztahy, je velmi ráda.

Reklama

Další články

Načítám