Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věnuje se víc sociálním sítím než hraní nebo hudbě. Na těch svých Mariana Prachařová (30) mj. předvádí outfity, které každý den obléká. I proto nemohla chybět mezi známými tvářemi pozvanými na prezentaci nových kousků známé švédské módní značky.

Mariana opravdu chodí každý den jinak oblečená, což prezentuje svým sledujícím. „Snažím se připravovat si to dopředu. Poctivě se na každý den snažím vymyslet něco nového. Oblečení různě točím, mám Vinted, kde ho i prodávám. Co už jsem párkrát vynesla, posílám dál. A zase tam naopak nakupuji. Snažím se různě kombinovat mezi sebou věci, které už v šatníku mám. Není to tak, že si kupuji pořád nové kousky,“ vysvětlovala.

Kompletně nové outfity každý den nemá. „Ráda si hraju s barvami, které pro někoho možná kombinuju trochu zvláštně. Baví mě to,“ svěřila se. Prozradila také, že nekupuje moc drahých věcí, nejdražším kouskem v jejím šatníku je kabelka luxusní značky, na kterou si sama ušetřila. „Mám ráda i sekáče, chodím do nich hlavně v zahraničí. Je fajn mít věci z druhé ruky a nekupovat úplně nové. Do kamenných obchodů už skoro nechodím,“ prozradila.

Na akci měly známé dámy za úkol zkombinovat kousky právě z nové kolekce se svými stávajícími modely. Jak se to Marianě, modelkám Kristýně Schickové a Zuzaně Stráské, zpěvačkám Sharlotě a Aiko a dalším povedlo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám