Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední měsíce je víc než v Česku na cestách. Mariana Prachařová (30) podzim loňského roku začala na Bali, pak vyrazila na poznávací výlet na Island a týdny před Vánocemi trávila v New Yorku.

Kufry sestra Jakuba Prachaře zabalila i hned na začátku nového roku. „Rozhodnutí odjet a skoro na poslední chvíli koupit zájezd bylo to nejlepší. Sluníčkem proti tomu ,nijakýmu‘ lednu, který každý rok nesnáším a každý rok si říkám, že si někam na týden uteču načerpat pozitivno a nabít se sluníčkem a teplem,“ svěřila se na sociálních sítích Mariana, která je stále single, ale cestování na vlastní pěst se vůbec nebojí.

„Paradoxně ale sama se sebou zvládám být velmi dobře a řekla jsem si, že si z toho udělám tradici a budu jezdit někam sama,“ svěřila se Super.cz dcera Dany Batulkové. I v předvánočním New Yorku, kde strávila tři týdny, byla sama.

Dovolenou v Thajsku si tentokrát užívá s přáteli a vedle dobíjení baterek vyráží i na výlety. Jedním z nich bylo proslulé místo ze známého filmu. „Maya Bay aneb místo, které proslavil DiCaprio filmem Pláž, a která musela být kvůli náporu turistů a zničeným korálům na čtyři roky zavřená. Teď se tam zas smí, ale je zakázáno se koupat, což je jedině správně. Místo je to ovšem kouzelný,“ pochlubila se Prachařová, která z místa sdílela i fotky v bílých dvojdílných plavkách.

Influencerka tak podle všeho brzy začne víc než videi ze svého pražského bytu bavit sledující svými cestovatelskými radami.

Reklama

Další články

Načítám