Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka syna Karla Svobody Petra, zpěvačka a herečka Lucia Gažiová, byla na nedávném tahu noční Prahou nachytána v až příliš důvěrném objetí s mužem, který rozhodně nebyl jejím manželem. Tím dotyčným byl muzikant z Luciiny nové kapely Malá Zoe Antonín Šturma.

Že by partnerská krize? Podle zdroje z okolí manželského páru to tak vypadá. Lucia se v současné době naplno věnuje své kapele Malá Zoe, se kterou natočila první klip, kde jí to mimochodem skvěle sekne, a to prý dělá vrásky jejímu muži. Ne to, že jeho choť vypadá krásně, ale čas, který svému projektu věnuje. „Poslední dobou se Lucia věnuje spíš muzice a kapele než Petrovi, ten už je z toho rozčarovaný,“ řekl zdroj Blesku. Rozčarovaný je jistě i z toho, kolik času a náklonnosti svým kolegům v kapele věnuje.

Ani reakce Luciina manžela a otce tříletého syna Ferdinanda nenaznačuje manželskou idylku. „Nechci se k soukromým věcem vyjadřovat, žena odjela se synem k příbuzným na Slovensko,“ uzavřel Petr Svoboda. Snad se jejich krize brzy urovná a manželé nepřispějí ke stále se zvyšující rozvodové statistice.

Reklama

Další články

Načítám