Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zcela opačný přístup k odívání, než jsme byli dosud zvyklí, předvedla ve čtvrtek odpoledne Bianca Censori během procházky se svým manželem Kanyem Westem (46). Raper, jenž si nechává říkat Ye, na sebe možná nechce příliš upozorňovat, jelikož, jak se ukázalo, čelí žalobě za napadení a ublížení na zdraví.

Rapera žaluje muž, jenž je obchodníkem s autogramy a jehož měl West v lednu 2022 několikrát udeřit pěstí před klubem pro VIP členy Soho House v Los Angeles. Když prý Westa požádal o autogram, dočkal se surového jednání. Muž se od umělce prý nedočkal ani omluvy a žaluje jej o náhradu škody, jelikož ho prý během napadení „těžce zranil“.

Že by se snad i proto rozhodl West tolik neprovokovat prostřednictvím své manželky? Takový obrat v jejím šatníku totiž nikdo nečekal. Kontroverzní umělec naopak nedávno sliboval svým fanouškům na sociálních sítích u téměř nahých fotek své ženy, že Bianca bude v tomto roce nosit ještě méně oblečení, než kdykoli předtím. Dodal dokonce, že letos nebudou žádné kalhotky.

Že se snaží dostát svým slovům, dokazoval ještě minulý týden, kdy společně zavítali do Las Vegas. Dvojice si mimo jiné zašla do jednoho tamního kasina, kde kolemjdoucí nevěřili svým očím. Bianca, která během výletu do Vegas slavila narozeniny, měla na sobě místo topu jen pár šňůrek, které vzdáleně připomínaly vršek od bikin.

Zdá se, že Bianca už možná ani žádné zimní oblečení nemá, jelikož kabát, v němž si vyšla ve čtvrtek, se zdál být (soudě podle velikosti) spíš jejího muže…

Reklama

Další články

Načítám