Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka Vaška Noida Bárty (43) je stále na mateřské dovolené s mladší dcerkou Aničkou, která v dubnu oslaví dva roky. Po narození druhé dcery se tanečnice vrátila rychle do formy, a dokonce je nyní štíhlejší než kdy dřív.

Útlý pas a figura, kterou se chlubila ještě před narozením prvorozené Elišky, je zpět. Holčičky jí dávají zabrat. „Myslím, že víc než poporodní kila jsou pryč. Jsem teď ve fofru. Anička bude mít v dubnu dva roky a je to strašné torpédo, Elinku jsme učili na kole, je to samé běhání a jde to samo,“ svěřila se Super.cz tanečnice s tím, že si nestěžuje.

„Šlo to rychleji, než jsem myslela, ale jsem spokojená se svou postavou a neměnila bych nic,“ dodala Eliška, kterou jsme potkali na focení nové kolekce módní návrhářky Martiny Pipkové Loudové. Figuru tak předvedla hned v několika modelech a nutno říct, že se svou postavou a výškou může směle konkurovat modelkám. „Dostala jsem povolenku a šla jsem si odpočinout, jsem za to vždycky ráda, že se z gumáků a teplákovky mohu obléknout do hezkých věcí,“ prozradila nám manželka Vaška Noida Bárty, která se po mateřské naplno ke své profesi muzikálové tanečnice vrátit neplánuje.

S manželem mají spoustu projektů a realizovat se bude v rodinné firmě. „V divadle jsem odderniérovala většinu představení, zbylo už mi jen jedno. Je to moje velká láska a ráda se tam vracím. Myslím, že budu maminka, co bude rozvážet děti po kroužcích, máme s Vaškem studio a budu se věnovat rodinné firmě,“ svěřila se Eliška.

S manželem Václavem Noidem Bártou má dvě dcery, hudebník má pak ještě z předchozího svazku holčičku Terezku. A muzikant už několikrát veřejně řekl, že by ještě rád zkusit malého Vašíka. „Chlapeček nebude, řekli jsme si, že bude stopka, myslím, že jsme si ty malé děti užili. Samozřejmě nikdy se neříká nikdy, třeba za pět let nám budou ta miminka chybět,“ dodala Bártová.

Reklama

Další články

Načítám