Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Eliška Bártová, která se za zpěváka Václava Noida Bártu (43) provdala loni v létě, nezapomene na středeční večer. 13. prosince měla narozeniny a přišla se podívat na koncert Orchestru Karla Vlacha, se kterým zpíval její manžel. Neměla ale vůbec ponětí, že pro ni Noid přichystal krásné překvapení.

Mám pro ni připravenou tajnou akci. Před písničkou s názvem Pusť mě dál, kterou jsem napsal, jí přinesu kytku, rozsvítí se na ni a já jí popřeju a orchestr jí zahraje,“ svěřil se Vašek Super.cz jen pár minut před připravenou akcí.

Zároveň nám Noid přiznal, že se snaží být v manželství velkým romantikem. „Já si po zkušenosti z různých manželství pamatuji jednu věc - že vztah je potřeba i po svatbě opečovávat, a naopak i potom přidávat. To jsem si z těch rozvodů a rozchodů odnesl jako takovou pozitivní věc do života. Tak se snažím náš vztah zásobovat láskou a to samé Eliška dělá mně,“ popsal zpěvák, který se už teď těší na 20. dubna, kdy bude už potřetí zpívat s legendárním orchestrem v pražském Kongresovém centru.

Jak romantický Noidův plán probíhal a jak byla Eliška dojatá, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám