Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ne jen tak někdo si dovolí dát na sociální síť fotku svého partnera v posteli a ještě navíc zcela bez oblečení. Ayda Field Williams si to ale dovolit může. Její muž je totiž velmi sexy a nebojí se to ukázat.

Manželka Robbieho Williamse (50) je tou, díky které mohou fanoušci zpěváka často nahlédnout, jak vypadá život rodiny se čtyřmi dětmi. Právě díky Aydě mohli lidé před časem obdivovat to, jakou fyzickou proměnou její muž prošel, když shodil mnoho kil. A i když sám tvrdí, že se sebou není úplně spokojený, teď své ženě dovolil, aby sdílela fotografii, na které je dokonce zcela nahý v posteli. Peřina zakrývá jen jeho intimní partie. „Robbie, ty mi můžeš rozbordelit mou postel kdykoliv,“ připsala si k fotce a později i to, že opravdu dostala svolení snímek sdílet. Našlo se totiž hned pár sledujících, kteří si tím nebyli zcela jistí.

Ayda vyfotila nahého Robbieho.

Ti ostatní ale komentovali to, že Robbie vypadá opravdu dobře. „Zatraceně, vy máte ale štěstí,“ napsala například jedna. „Co si pamatuji, tak „spící Růženka“ byla trochu jiná, ale mám raději tuhle verzi,“ napsala jiná. „Škoda, že nejsem na druhé straně postele,“ přidala se třetí. Z takových komentářů je jasné, že ač Robbie za pár měsíců oslaví padesátku a navíc trpí poruchou, kdy má pocit, že jeho tělo nikdy nemůže být dokonalé, rozhodně se najde spousta fanynek, které by za třeba jen jednu noc s ním daly skutečně cokoliv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám