Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v létě podstoupila manželka Bohuše Matuše (50) hned dva zákroky. Lucie Matušová (20) musela po operaci pupeční kýly, která nedopadla dobře, ještě jednou pod kudlu. Druhým zákrokem byla pak úprava nosu, se kterým nebyla zpěvákova žena spokojená.

Nebyla to však jediná proměna, kterou od loňského léta Lucie prošla. Nedávno si také nechala radikálně změnit barvu vlasů. „Blonďatá jsem už podruhé, dost lidí mi říkalo, že to ke mně víc sedělo, a i já jsem se v blond cítila dobře,“ svěřila se Lucie Matušová pro Super.cz nedávno.

Na premiéře snímku Oppenheimer, kam s manželem dorazila, by jí možná někdo po delší době ani nepoznal. Lucie Matušová s novou blond a po estetickém zákroku vypadá opravdu jinak. Své hnědé vlasy poněkud zkrátila a působí něžnějším dojmem. A estetický zákrok plánuje i její manžel. „Dělají se mi pytle pod očima. Když si to nechám dát pryč, tak omládnu minimálně o deset let,“ svěřil se nedávno zpěvák, který letos v srpnu oslaví 50. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám