Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to dva týdny, co se Andrea Sestini Hlaváčková (37) pochlubila krásnou novinkou. Rodina tenistky se rozrostla a na světě se svým mužem Fabriziem Sestinim přivítali druhou dcerku. Období štěstí a euforie ale vystřídaly starosti o manželovo zdraví. Manžel sportovkyně musel na operaci.

Z operačního sálu poslal Fabrizio pozdrav svým fanouškům. Na chirurgický zákrok šel na klinice ORL a chirurgie hlavy a krku v Motole. Tenista podstoupil náročný zákrok, operaci štítné žlázy.

Vše však proběhlo bez problémů a na sociální síti už manžel Hlaváčkové ukázal jizvu, kterou má po operaci. „Jsem vděčný profesoru Plzákovi a jeho týmu v motolské nemocnici za úžasnou péči a profesionalitu. Nemohl jsem si přát být v lepších rukou,“ poděkoval s úsměvem Sestini na Instagramu a odhalil jizvu, kterou má přes celý krk.

Manžel Andrey Sestini Hlaváčkové podstoupil tyreoidektomii, což je operace, při které je pacientovi odstraněn jeden či oba laloky štítné žlázy. Tenistka se však nemusí obávat, že by byla na dvě malé dcerky delší dobu sama. Manžela už má z nemocnice doma.

Reklama

Další články

Načítám