Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár dní, co se Andrea Sestini Hlaváčková (37) stala dvojnásobnou maminkou. Na světě přivítala s manželem Fabriziem Sestinim opět holčičku. Vedle prvorozené Isabellky jim nyní dělá radost i malá Bea.

Té se tenistka nemůže nabažit a fanouškům se pochlubila zbrusu novými snímky své rozkošné holčičky. „Vítej na tomto bláznivém světě,“ napsala sportovkyně ke snímkům s dcerkou. To, zda bude mít holčičku nebo chlapečka, sice Andrea s nejbližší rodinou věděla, pro své fanoušky si to však nechávala jako překvapení.

Krátce po porodu se Andrea pustila do novorozeneckého focení. Na snímcích je nejen její malá Bea v roztomilých dupačkách, ale před objektivem pózovala i samotná sportovkyně s dcerkou v náručí.

„Babulka vypadá jako pohodář. Krásná je,“ napsala sportovkyni k fotkám jedna z fanynek. „Nádherná holčička. Miminka rostou tak rychle, tak je dobře zachytit každý moment. Je to vždy malý zázrak,“ napsala další ze sledujících, které tenistka snímky s dcerou potěšila.

Reklama

Další články

Načítám