Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Tomáše Plekance (41) Květa (65) promluvila. Její syn prý rozhodně není žádný škrt, který by snad svým dětem nechtěl dopřát to, co jim náleží.

„Tomáš je v tomhle směru strašně hodný. Nestrádala ani Lucka, ani kluci. Kdyby byl škrt, tak by Lucie nemohla létat na dovolenou na Kubu. Loňský rok i dvakrát za měsíc. Nebo loni na Vánoce, když si bez dětí po Štědrém dnu odletěla na čtrnáct dní do Los Angeles,“ řekla v rozhovoru pro Extra.cz paní Květa, která Lucce Vondráčkové (44) pomáhala s hlídáním kluků, když její syn hrál hokej a ona měla jiné aktivity.

„Přiletěla jsem kvůli tomu do Kanady, abych pomohla s hlídáním. Když jsem takhle hlídala, tak jsem žádné chůvy nepotřebovala. Vystačila jsem si s vnuky sama,“ dodala Plekancova maminka,“ kterou celá situace velmi mrzí.

S Vondráčkovou se prý v Kanadě spíše míjela. „Ve skutečnosti jsme se ani moc nepotkávaly. Bývaly jsme spolu sotva jeden den. Kdykoli Lucka letěla do Čech, já odjížděla směr Kanada,“ řekla paní Plekancová, jež na své vnuky nedá dopustit a nejraději by, aby se celá situace kolem rozvodu jejího syna s Luckou Vondráčkovou co nejrychleji vyjasnila.

Reklama

Další články

Načítám