Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka Ivana Jirešová (47) ji od herectví odrazovala, ale stála si za svým. Sofie Höppnerová studuje konzervatoř a po menších rolích, naposledy v seriálu Adicts nebo Extraktoři, se nyní objeví jako jedna z hlavních postav nového projektu TV Prima Lež na pláži.

Na jeho projekci mladou herečku přišel podpořit zpěvák Viktor Dyk, který s její matkou roky žil a Sofii vychovával a také ji podporoval. „Zato máma by mi mohla věřit víc,“ míní Sofie, která se v období po třetím pronájmu a spolubydlení k mamince zase na chvilku přestěhovala. „Ale zase se budu stěhovat a tentokrát už budu bydlet sama,“ prozradila. Ivana ji po projekci přijela vyzvednout, před fotografy a kameramany se ale skrývala. Trapas, že se zjistilo, kdy už vypadla ze Survivoru, nechtěla zopakovat, navíc u konkurenční televize.

Sofie si natáčení seriálu v Chorvatsku spolu s kamarádkami Rozálií a Josefínou Prachařovými užila. „Kamarádíme se od dětství a tohle byl největší splněný sen. I když ke konci, když už se ochladilo, tak to bylo náročné. Musely jsme hrát, že je léto. Po každé scéně jsme se balily do dek,“ vyprávěla.

Mladá herečka nám také prozradila, že je aktuálně single. A nenamítala nic proti tomu, abychom jí udělali seznamku. Jaký by tedy měl její vysněný pan Božský být? „Líbí se mi vysocí umělci. Charismatičtí a temperamentní. Já jsem taková ohnivá, tak potřebuji někoho, kdo je ještě nade mnou. A určitě starší, tak třicet. Tak takoví ať se klidně ozvou,“ vyzvala Sofie.

Reklama

Další články

Načítám