Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z hvězd slovenské verze StarDance je pro letošní rok Hana Gregorová (71). Herečka a maminka Ondřeje Brzobohatého (41) se nechala do soutěže Let's Dance přemluvit a je jednou z nejstarších účastnic v historii této soutěže. Energie a dobrá nálada jí ale rozhodně nechybí.

Své kolegy už totiž začala na trénincích uplácet dobrým jídlem. Do tanečního studia tak donesla nejen krabici plnou domácího štrúdlu, stihla ale kolegům připravit i kuřátko s bramborovou kaší. Taktika Gregorové tak bude možná spočívat v tom, že své konkurenty bude následující týdny vykrmovat, aby je na parketu znevýhodněla.

Gregorová se o své účasti v soutěži už rozepsala i na sociální síti. „Jako už asi víte, já, i když duchem stále mladá, ale věkem a tělem stará raketa nebo stará korytnačka (jak mě rád oslovoval můj milovaný „Julo“ v Hranici), jsem se nechala přemluvit a tancuji v taneční show Let's Dance,“ svěřila se herečka, která už dře spolu se svým tanečním partnerem.

„Vždy jsem měla úctu a velký respekt k tanečníkům a baleťákům, protože je to fyzicky nejnáročnější povolání v uměleckém světe. A každým dnem, po náročném tréninku v Dansovia u Peťka Modrovského, tento můj respekt roste a moje sebevědomí klesá,“ dodala Hana Gregorová s tím, že se bude snažit neudělat svému partnerovi na parketu ostudu.

„Děkuji za výběr tanečního partnera, protože můj „Učitel tance“, slovenský Antonio Banderas, je Róbert Pavlík. Milosrdný, trpělivý, vysvětlující dokola stokrát ten stejný krok tanečnímu analfabetovi, jako jsem já. Už vím, že mít rytmus v těle a sluch nestačí. Udělám maximum, abych Robkovi neudělala ostudu. Sobě můžu,“ dodala Gregorová, které už teď její fanoušci, ale i kolegové fandí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám