Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a zpěvačka Jitka Boho (32)se ukázala v pořádně sexy kostýmu. V muzikálu Troja ztvární hlavní ženskou roli Heleny a vypadá božsky. Užívá si kostýmů s výstřihy a rozparky.

„Jsem zvyklá na ledacos. V Tváři jsem byla v mnohem odvážnějších modelech. Užívám si, že tady mám push-up podprsenku, konečně mám nějaké prsa. Mám je už taková vykojená. Já si to užívám. Je to hezké, ženské,“ řekla Super.cz Boho.

Jitka je zcela přírodní. „Na žádné zákroky se nechystám. Jsem zastáncem přirozené krásy, nemám vůbec nic, ani rty, což si lidé často myslí,“ upřesnila Boho, která v muzikálu bude za hnědovlásku, i když si postavu většina lidí pamatuje z filmu jako blondýnku.

„Mám ráda svoje vlasy a určitě by dostaly dost zabrat, kdyby šly do blond barvy. Zůstala jsem u přírodní hnědé. Dokonce jsem si řekla, že si vlasy chci nechat úplně přírodní bez barvení. Nechám si odrůst barvu úplně. Zůstanu u paruk, pokud budou potřeba změny,“ dodala v Divadle Broadway na zkoušce muzikálu, jehož premiéra je naplánována na 1. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám