Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří ještě ozdobili vánoční stromeček a teprve poté vyrazili na cesty, jiní v zahraničí strávili už svátky. Nový rok přivítá řada známých osobností v zahraničí. K moři utekli za teplem, ale i za novými zážitky.

Hned po Vánocích odletěli do svého druhého domova v Dubaji zpěvák Richard Krajčo (46) s manželkou Karin Babinskou. Bublinky si dali pro jistotu už v letadle. Ještě dál zamířila Miss Global 2020 modelka Karolína Kokešová (28). S manželem tráví čas v Malajsii, kde poznává místní památky, ale čas si našla i na opalování u bazénu s vyhlídkou na monumentální Petronas Tower v metropoli Kuala Lumpur. Pobyt po africké rallye si na Zanzibaru prodloužila Lilia Khousnoutdinova (35). A na Maledivách si Silvestra užijí Milan Peroutka (34) s partnerem Dominikem.

Bližší destinace zvolily herečky Nela Boudová (56)Světlana Nálepková (63). Ty odletěly na kanárskou Fuerteventuru, kde mají apartmány. Do pevninského Španělska vyrazil s rodinou obytným vozem herec Lukáš Langmajer.

Další známé tváře se na zimní dovolenou v exotice teprve chystají anebo se ještě nestihly snímky pochlubit. Fotku z letiště postovala manželka Leoše Mareše Monika, v Ománu už je prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Simona Krainová se do své oblíbené Dominikánské republiky chystá až na konci ledna.

Reklama

Další články

Načítám