Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) si společně se svou rodinou dopřává vskutku královskou dovolenou v jedné z nejkrásnějších lokalit na světě, v italské provincii Como, kde je rodina ubytovaná v luxusní vile, která je obklopená nádhernou zahradou i krajinou. A tak si mohou užívat relax bez jakýchkoli rušivých elementů.

„Letní dům,“ uvedl moderátor v příspěvku na sociálních sítích, kde svým fanouškům zmapoval přepychovou vilu, která se může chlubit jedním z nejkrásnějších výhledů na světě.

Vila zachovává doteky italské historie, ale ve značně moderním stylu. Nabízí nekonečný bazén s výhledem na jezero, osm ložnic, šest koupelen, posilovnu, ale také soukromého kuchaře, který připravuje autentické italské pokrmy. Hosté si mohou zažádat také o masáž nebo jiné procedury.

Minimální doba pobytu je daná na sedm nocí. Cena na jednu noc se pohybuje kolem 250 tisíc korun. Výsledná cena za minimální dobu pobytu tak vyjde na necelé 2 miliony korun.

Příjemný čas Leoš tráví nejen s manželkou Monikou a jejich dcerou Alex. Moderátor si užívá nezapomenutelné chvíle také se svými dvěma syny Jakubem a Matějem, maminkou i tchyní. V galerii se podívejte, co Mareš sdílel na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám