Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačce Madonně se na turné daří jedna bota za druhou. Po nedávném incidentu, kdy ji nemotorný tanečník vyklopil ze židle na podlahu, se o další pozdvižení postarala sama hlavní hvězda. Nevhodný dotaz se snažila zažehnat omluvou a podporujícími slovy k handicapovaným divákům.

Madonna, která v poslední době razantně změnila image a překvapila fanoušky úbytkem na váze i návratem k blonďaté hřívě, se právě nachází na turné s názvem Celebration Tour. Sexy show plná velkolepých choreografií a kostýmů láká do největších koncertních hal fanoušky několika generací.

Foto: Profimedia.cz
Madonna komunikuje s publikem na svém turné Celebration.

Během jednoho z nedávných koncertů dokonce přizvala na stage herečku Pamelu Anderson, aby s ní hodnotila módní přehlídku, která je součástí představení. Zda se hostování stane pravidlem a diváci budou moct vidět na koncertech i jiné světové celebrity, zatím není známo.

Mezi jednotlivými úseky show se sama zpěvačka snaží komunikovat s publikem.

„Támhle někdo sedí. Co tam dole děláš?“ ptá se posměšně Madonna ve chvíli, kdy před další skladbou vybízí hlediště k energii a tanci.

Nakonec popadne mikrofon a jde se do tmavého koutu z pódia podívat. Žena ji ukáže svůj vozík, zatímco se směje a tleská. Situaci naštěstí bere s nadhledem a humorem.

Madonna se dalšími slovy snaží své faux pas vyžehlit. Omluví se, přizná, že byla nekorektní, a ženě ještě jednou poděkuje za to, že na show dorazila. Tvrdí také, že nikdy neviděla lidi na koncertě sedět v první řadě, čemuž se dá opravdu jen stěží uvěřit.

Foto: Super.cz, Profimedia.cz
Madonna se ptá fanynky na vozíku, proč sedí.

Kdokoli, kdo byl v životě na pár koncertech, dobře ví, že místa u pódia bývají kromě VIP hostů určená a bezbariérově uzpůsobená právě pro handicapované diváky. Člověk na vozíku v prvních řadách tedy není něco, s čím by se Madonna, pětašedesátiletá královna popu, měla setkávat v roce 2024 poprvé.

Nezbývá než doufat, že trapasy, které se Madonně poslední dobou lepí na paty, se co nejdříve odlepí a ona bude moci v klidu dokončit dlouho očekávané a ze zdravotních důvodů již jednou odsouvané turné.

Reklama

Další články

Načítám