Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) je opět single. A vypadá to, jako by snad šla ve šlépějích Leonarda DiCapria, který je pověstný tím, že chodí jen s mladšími protějšky. Zpěvačka se totiž rozešla se svým třicetiletým přítelem a lidé mají pocit, že už pro ni byl asi moc starý. Předtím totiž chodila s tanečníkem Ahlamalikem Williamsem, kterému je 28 let.

K Madonně i některým jejím dalším starším kolegyním se váže jeden starý dobrý vtip, který hovoří o tom, že pokud žena ještě nenašla muže svého života, nemá zoufat, protože se možná ještě nenarodil. Zpěvačka je v posledních letech pověstná tím, že se kolem ní točí mladší muži, a nikdo by vedle ní nečekal gentlemana stejně starého, jako je ona sama.

Překvapením tedy nebylo ani to, když před více než rokem začala chodit s třicetiletým boxerem Joshem Popperem. S ním se seznámila prostřednictvím syna Davida Bandy, který k němu docházel na lekce boxu. Madonna románek neskrývala na sociální síti, svého přítele například podpořila na jeho boxerském zápase a on byl hostem na jednom koncertu jejího velkého turné.

Jenže právě turné se prý stalo kamenem úrazu, protože Madonna svého partnera takřka nevídala. „Madonna Joshe celé měsíce sotva viděla, protože její rozvrh byl velmi hektický. Jiskra prostě pohasla,“ řekl zdroj deníku The Sun s tím, že zpěvačka a boxer zůstali přáteli.

„Zestárl, dostal rozum, nebo mu vypršela smlouva?“ vtipkuje pod článkem jeden ze čtenářů magazínu Daily Mail. „Víte, jak má DiCaprio pravidlo 26 let? Začínám mít pocit, že Madonna má pravidlo 30 let,“ přihazuje jiný. „Každopádně už byl na ni moc starý,“ přidává se další.

Tak uvidíme, s kým se zpěvačka dá dohromady příště. Dle zahraničních médií byla spatřena, jak se na večírku baví se zpěvákem Ericem Labatem. Tomu je už ale úctyhodných 37 let.

Další články

Načítám