Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Dumbrovský patřil k hlavním tvářím televize Nova. V roce 2012 lukrativní křeslo moderátora Televizních novin opustil a od té doby nepracuje. Vydělal si tak, že zkrátka nic dělat nemusí.

Šest měsíců jsem někde po cestách po světě a ten zbytek jsem s vnoučaty tady v Česku. Samozřejmě jezdím do takových zemí a bydlím na takových místech, kde to můžu táhnout z našetřených peněz, které jsem vydělal. Mám navíc dobrou manželku, která jezdí se mnou,“ řekl Dumbrovský Super.cz.

Povídali jsme si na 30. narozeninách televize Nova. Na stanici moderátor nastoupil v roce 1997, nejdříve na pozici reportéra. To, že bude moderovat nejsledovanější relaci v zemi, se dozvěděl velmi netradičně.

„Pro mě to tehdy bylo zajímavé, protože já jsem se o tom dozvěděl tak, když jsem byl na cestách, v autě. Měl jsem puštěné rádio a jel jsem do Německa. V rádiu hlásili, že mám dělat moderátora Televizních novin a já o tom nevěděl. Pak mi volal šéfredaktor, tak mi to řekl. Z dovolené jsem nic neměl, byl jsem nervózní, než k tomu moderování došlo. Vždy, když jsem šel na vysílání, tak jsem si v šatně dělal deset kliků, abych se nějak zkoncentroval,“ zavzpomínal se smíchem Pavel Dumbrovský.

Související témata:
Pavel Dumbrovský

Reklama

Další články

Načítám