Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když má na večírek dorazit Emily Ratajkowski, hlavně muži už určitě vždy netrpělivě čekají, jak moc sexy model na sebe oblékne tentokrát. A modelka většinou nezklame. Lidé už si ale z její záliby v ukazování těla začali hromadně dělat legraci.

Emily vyrazila na narozeninovou party hráče amerického fotbalu Odella Beckhama Jr. v New Yorku. Možná i proto, že je v současné době stále nezadaná, se modelka chtěla ukázat v tom nejlepším světle. A tak zvolila přiléhavé zlaté minišaty z průsvitné látky, které nejen zvýraznily křivky její postavy, ale při absenci podprsenky také odhalily její vnady. Model pak zkombinovala s černými punčochovými kalhotami a botami na podpatku. Emily k sobě samozřejmě obrátila zraky všech hostů i hledáčky fotoaparátů, lidé už z jejího exhibicionismu ale mají spíše legraci.

„Má vůbec nějakou podprsenku?“ ptá se například jeden z komentujících pod článkem v magazínu Daily Mail. „Její jediný talent je předvádět prsa,“ píše druhý. „Už jsem měl strach, že přestane vystavovat své vnady,“ píše jiný, který tak odkazuje k modelčinu outfitu na výročním předávání módních cen CFDA v Americkém muzeu národní historie, kam výjimečně oblékla neprůsvitné šaty. Další komentující si neodpustili ani příspěvky o tom, jaký tvar mají modelčina ňadra. „Ona je člověk. Má dítě. Prsa jí poklesla. Nevypadá to dobře ani na modelku,“ rýpl si jeden a podobných komentářů se objevila celá řada. Emily ale ve svých dvaatřiceti letech zatím asi nemá pocit, že by se měla více zahalovat, a tak se jistě můžeme těšit i na další sexy modely.

Reklama

Další články

Načítám