Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emily Ratajkowski (32) dokazuje, že na rozdíl od jiných celebrit ona v létě rozhodně netloustne a může si tak dovolit ukazovat každý kousek své postavy. Tentokrát fanoušky potěšila sérií snímků plavkách v tanga střihu.

Modelka asi stále nenarazila na toho pravého, a tak je nejspíš středobodem její zábavy pózování na Instagram. Zatímco na ulici ji paparazzi fotografové často zvěčňují v módních outfitech na procházkách se synem nebo s pejskem, doma Emily odhodí svršky a sama se fotí v nejrůznějších pozicích a místnostech. Naposledy si tak sledující mohli prohlédnout její kuchyni, kde ale soudě dle jejích křivek modelka příliš často nevaří. Luxusní prostor tak využila pro nafocení sexy snímků v plavkách své vlastní kolekce, které si ovšem mohou dovolit jen ženy s dokonalou postavou. Spodní díl koupacího oblečení je totiž v tanga střihu.

A aby bylo pravdu co nejvíce vidět, jak jí plavky pasují, postavila se Emily co nejblíže k objektivu a vyfotila si svůj zadeček ve velkém detailu.

Nadšení fanoušci samozřejmě fotky začali ihned komentovat. „Popisek není třeba,“ „ona je perfektní,“ „královna,“ nebo „zatraceně, tohle je Emrata,“ rozplývají se její obdivovatelé. Emily dostala dokonce i nabídku k sňatku. Někteří lidé se ale pozastavují nad tím, jestli se modelka vůbec někdy obléká, protože v poslední době se na sociální síti objevuje skutečně zahalená jen málo. Tak uvidíme, jestli má kráska ještě vůbec čím překvapit. Možná tím, že si na sebe jednou vezme třeba kabát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám