Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a principálka Divadla Radka Brzobohatého je jako proutek. Romana Goščíková má velikost XS a s přehledem by oblékla i módu pro náctileté. Málokoho by tak napadlo, že jídlo je její vášní, na své útlé postavě ale také pravidelně dře.

„Mám genetický dar od maminky a moc nepřibírám,“ svěřila se Romana, která předváděla jeden z modelů návrhářky Martiny Pipkové Loudové. „Běhám za Ondráškem hodně, taky na jevišti se docela hýbu a zároveň mě to cvičení docela baví. Já se třeba i texty učím na rotopedu, takže tím kompenzuji to, že ráda jím, čemuž ne úplně všichni věří,“ dodala Romana na otevření butiku.

Syn, kterého má s manželem, režisérem Karlem Janákem, oslavil loni už čtvrté narozeniny. Romana je ráda, že je chlapeček šikovný a spoustu věcí zvládne sám. Po dalším přírůstku do rodiny tak aktuálně netouží.

„Už ani ne,“ řekla Romana. „Už je taková samostatná jednotka, a to člověk zpohodlní. A navíc má dva starší bratry, už teda dospělé, z Karlova prvního manželství, takže už sourozence má. Zvládne vše, obleče se, nají, už chodí do školky a je to velký parťák také během cestování,“ dodala s úsměvem Romana Goščíková.

Další články

Načítám