Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní uvedení divadelní hry Trosečnice sice mělo proběhnout už před dvěma měsíci, kvůli nemoci ale bylo odloženo a premiéra v Divadle Radka Brzobohatého se konala až nyní. Jak se na ni hosté oblékli?

V novém představení se v jedné ze čtyř hlavních rolí objeví Veronika Žilková (62), ta si na premiéru oblékla elegantní bílé šaty, kterými rozhodně nic nepokazila. Její kolegyně z divadla, herečka Anna Kulovaná pak vsadila na odvážnější model. Své dlouhé nohy předvedla v ultra krátkých krajkových minišatech.

Na šaty vsadila i principálka divadla Romana Goščíková, která model řešila na poslední chvíli. „Šaty jsem měla od Martiny Pipkové Loudové. Měla jsem od ní půjčené jiné šaty už před dvěma měsíci, ale tím, že se premiéra odsunula až na leden, mi visely v šatně a za dva měsíce jsem si je nezkusila. Když jsem je donesla do divadla, tak jsem objevila, že tam je od žehličky spálený šlinc, naštěstí mě na poslední chvíli zachránila tímto modelem,“ svěřila se nám principálka divadla.

Představení si nenechala ujít ani herečka Jana Bernášková, která v divadle také hraje. Na premiéru dorazila v černém modelu. K saku oblékla kraťasy a na nohy obula kotníčkové boty, celý model pak doplnila černou kabelkou. Prudce elegantní pak byla Alex Mynářová v halence, černých kalhotách s širokými nohavicemi a páskem s výraznou sponou.

V ležérním modelu dorazila do hlediště také zpěvačka Sharlota (27). Ta k volným kalhotám zvolila upnuté triko, které doplnila páskovým korzetem. Kdo další se na premiéře objevil, na to se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám