Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to nějaká doba, co si Agáta Hanychová (38) v talk show Super.cz rýpla do známé silikonové fitness trenérky Zdeňky Černé alias Lulu. Dokonce ji označila za št*tku.

„V Clash of Stars chtěli, abych za milion zmlátila Lulu. To je ta ště**a od Karlose Vémoly. To bych tady asi neměla říkat,“ řekla Agáta, což se Zdeňky dotklo a Agátě dala návrh na zápas v kleci, do kterého by blondýnka stále ráda šla.

„Jde o to, že Soukup je můj aktuální objekt zájmu na rozdíl od Karlose. Tam by to pro mě bylo ještě víc motivující. Zápas s Denise Ayverdi v RedFace jsem vzala na takové rozehřátí a jako zákusek bych si pak dala Agátu. Věřím, že k tomu jednou dojde, tak si počkáme. Je to můj cíl, pokračovat dál, a nakonec tam dostat i tu Agátu,“ svěřila se Lulu Super.cz na tiskové konferenci organizace RedFace, kde brzy poměří síly s Denise Ayverdi.

Pokud jde o Agátu, tak má Zdeňka pocit, že má strach. Dokonce jí nevěří, že milionovou nabídku skutečně dostala.

„Je znát, že se mě bojí, takže to nebude lehká úloha. Pokud je pravda, že dostala milionovou nabídku, čemuž nevěřím, tak pokud by opravdu něco takového odmítla, tak to musí být jenom tím, že se opravdu velmi bojí, že by dostala na budku,“ podotkla Zdeňka Černá.

Reklama

Další články

Načítám