Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finálový večer letošního StarDance je už dávno za námi, my vám teď ovšem přinášíme rozhovor s manželi Šlégrovými, kteří se ho také zúčastnili. Lucie (42) zářila v bílé róbě, Jiří (52) oblékl smoking. Oba na parketu dokonce prozradili, že do soutěže už pozvánku v minulosti dostali, museli ale odmítnout.

„Já se přiznám, moc lidí to neví, ale kdysi mi nabídka do StarDance přišla. Byl to první ročník a já jsem byla toho času těhotná, takže jsem nemohla a hrozně mě to mrzelo, a od té doby nabídka nepřišla,“ řekla Super.cz se smíchem modelka, která je velkou fanynkou, a kdyby se nabídka opakovala, s radostí by ji nyní přijala.

„Je to nádherná soutěž, já to obdivuji, kdo mě zná, tak ví, že celý život tančím, byť jsem nechodila do tanečních. Začínala jsem klasickým baletem a pak jsem přešla na muzikál a scénický tanec a mám to hrozně ráda,“ prozradila nám Lucie Šlégrová, která si večer užila po boku svého muže, bývalého hokejisty a olympionika z Nagana.

Na parketu StarDance se pravidelně objevují profesionální sportovci, v letošním ročníku byli hned dva. Nás tedy zajímalo, zda by nabídku do soutěže Jiří Šlégr zvažoval. „Já už jsem byl dvakrát osloven. Vyhodnotil jsem to tak, že jsem sice tančil na ledě, ale myslím si, že jsem tančil spíš jako medvěd, takže jsem si nedovedl představit, že bych šel sem tančit mezi ty hvězdy. Pro mě opravdu asi ne, ale dovedu si představit, že Lucie by to určitě zvládla,“ dodal hokejista.

Reklama

Další články

Načítám