Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejsledovanějším pořadem sobotního večera se stal finálový díl StarDance. Závěr dvanácté řady taneční soutěže si nenechala ujít řada známých osobností. V publiku tak nechyběli nejen ti, co si dřinou na parketu prošli letos, ale také vítězové řad minulých.

Sobotní večer na pražském Výstavišti si tak nenechal ujít herec Jiří Dvořák (57). S tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou vyhrál cenu pro krále a královnu tanečního parketu v roce 2018. Tentokrát ho na parket doprovodila dcera Anička, která už se vydala ve šlépějích svých rodičů. Na StarDance oblékla výrazné modré šaty s rozparkem a vzhledem k tomu, že je ve stejném věku jako letošní vítězka Darija Pavlovičová (22), mohla by být klidně adeptkou na soutěžící v dalším ročníku, který se na obrazovkách objeví na podzim 2024.

Na finále nemohla chybět ani herečka Veronika Khek Kubařová, která v soutěži bodovala s tanečníkem Dominikem Vodičkou. V šatech od Táni Kovaříkové jí to velmi slušelo a předvedla také nový, krátký sestřih. „Šaty mám od Táni, která celou naši řadu oblékala, jsou krásné,“ svěřila se Super.cz herečka.

Provokativní modely na poslední díl letošního StarDance zvolil Jan Cina (36) s Adrianou Maškovou. Společně soutěž vyhráli v jedenácté řadě a předali cenu letošním vítězům. Na parket dorazili v rafinovaných černých modelech, ve kterých odhalili svá těla. Nepřehlédnutelná byla také Barbora Poláková (40), která s Janem Cinou na konci pořadu rovněž zazpívala. Na slavnostní večer oblékla rudé šaty s hlubokým výstřihem. Kdo další se na StarDance objevil, se podívejte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám