Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny zářila na Českém plese po boku svého muže. Dnes poslala Lucie Šlégrová (42) fanouškům pozdrav z nemocničního lůžka. Má za sebou operaci, svou diagnózu specifikovat nechtěla, apeluje ovšem na fanoušky, aby chodili na preventivní prohlídky.

„Je to pár návštěv u lékaře, pár hodin, které vám ale můžou někdy zachránit život. Ano, chodím každý rok k obvodnímu lékaři, k zubaři, na gyndu, na vyšetření prsou a jednou ročně si nechávám přeměřit zrak. Takový by mohl být základ u zdravé 42 leté ženy,“ svěřila se Lucie s tím, že díky prevenci se zastaví věci, které by nás následně mohly ohrozit na životě.

„Svou diagnózu si nechám pro sebe, zkrátka prevence má velký smysl. Musím ale vychválit oddělení gynekologie v ústecké nemocnici. Je to tady vážně super,“ svěřila se Super.cz modelka a moderátorka, která je po zákroku a z přístupu personálu a sestřiček je nadšená.

„Je tady lidský a zároveň profesionální přístup. Celým patrem, kde jsou samé baby, se line pohoda, milý, vstřícný a lidský přístup! Celý personál včetně přípravářek (klystýr je fakt pecka), sester na oddělení nebo operačním sále. Děkuji za váš optimismus,“ svěřila se po operaci Lucie, která je vděčná tamnímu personálu ze jeho péči.

Reklama

Další články

Načítám