Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímků v bikinách stálice televizních novin Lucie Borhyové (46) zkrátka není dost. Sympatická moderátorka s ikonickým úsměvem odletěla s rodinou na slunnou a odpočinkovou dovolenou za mořem. Konkrétně do Španělska, odkud svým fanouškům posílá pozdravy nejen v plavkách, ale také od oběda nebo večerních procházek.

„Ach, ty barvy, ty vůně, ty chutě, ty výhledy. A hlavně, ta láska, když jsme všichni spolu. Život je krásný,“ uvedla Lucie k jednomu z pozdravů, na kterém vypadá velmi spokojeně.

Její sledující ovšem vždy nejvíce zaujmou právě fotografie v bikinách. „Snídaně o dvanácté. Náš španělský rituál“ napsala s úsměvem k poslednímu snímku, kde si dopřává výtečné jídlo právě v plavkách, ve kterých vyniká její dekolt. Není se čemu divit, že fanouškům opět spadla brada.

„Šťastný muž ten, co s krásnou ženou snídani má. A jako bonus tento krásný výhled,“ napsal jeden z obdivovatelů, který si je vědom, jak šťastný muž musí její partner, tedy právník Michal Smečka být.

„Na stole může být jakékoliv jídlo, ale s Lucií prohraje,“ uvedl další. „Vy jste nejkrásnější žena na světě,“ shodují se lidé, které bude moderátorka už brzy provázet zpravodajskými novinkami, a to odpočatá a zlatavě opálená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám