Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stálice nováckého zpravodajství Lucie Borhyová (46) nemůže být šťastnější. Opět je tam, kde to má nejraději. Na pláži u moře, kde se může opalovat a trávit čas se svou milovanou rodinou.

„Co je dneska vlastně za den?“ napsala krásná moderátorka k fotce, kde se fanouškům ukázala v plavkách. Na fotce je jasně vidět, že sluníčko opravdu pálí. „Jestli se vždycky na něco nejvíc těším, tak je to rozhodně na tohle,“ následně doplnila. Není divu, že moderátorka k fotkám dostala mnoho obdivných reakcí.

Televizní diváci tak zatím koukají na zprávy bez oblíbené dvojice, kterou Lucie Borhyová tvoří s Reyem Korantengem (49). Zmíněný kolega slavné moderátorky také aktuálně tráví čas se svou rodinou. „Čeká mě teď dlouhá dovolená. My vždycky část prázdnin trávíme někde u moře, takže první část je slaná. Rodina to miluje. A pak trávíme také v Česku. Chci navštívit hrady, ty mám rád. Tak si vždycky vytipujeme určité hrady a přes léto navštívíme jeden nebo dva hrady,“ svěřil se Rey v našem pořadu Superchat. Celý díl s moderátorem televize Nova uvidíte už brzy.

Reklama

Další články

Načítám