Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dlouho, co Lucie Benešová (49) podráždila své fanoušky nahou fotkou z kádě. Tentokrát se herečka rozhodla před objektivem objevit v sexy prádle a vyzkoušet si práci modelky. Vnadná blondýnka nafotila sérii snímků v provokativních kouscích, které sama ráda nosí, a předvedla své křivky.

„Myslela jsem si, že se už v prádle skoro hanbatá v mém věku fotit ani točit nebudu a ani nepotřebuju,“ svěřila se herečka, která se rozhodla zvěčnit v oblíbeném prádle. Sexy snímky s herečkou nafotila její snacha, manželka nejstaršího syna Luciána, která jí dlouhodobě pomáhá s tvorbou na sociálních sítích.

„Já jsem antitechnický typ, nemám ani počítač, je to se mnou hodně špatné, mám snachu Anežku, to je Luciánova žena, je výborná a pomáhá mi, bez ní bych to nedala,“ svěřila se Super.cz Benešová, která svým příspěvkem na Instagramu opět zapůsobila. „Jsou ženy, které se můžou fotit v prádle třeba i v důchodu. A pak takové, kterým by se to mělo zakázat i v 18. Vy patříte evidentně do té první skupiny,“ napsali herečce lidé ke svůdným fotkám v prádélku.

Před objektivem se Lucie objevila nejen v tělovém modelu, ale i v černém krajkovém kompletu. „Lucko, vy se nemáte za co stydět, strčila byste do kapsy i o 30 let mladší modelky,“ napsala jí jedna z fanynek. Benešová se odvážných fotek na sociálních sítích nebojí a většinou si užívá i reakce v komentářích. „Na Instagramu jsou různý lidi a jsou tam různý reakce, některé velmi vtipné, koukám se na to s humorem,“ řekla nám herečka.

Reklama

Další články

Načítám