Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Benešová (49) má početnou rodinu, které se neustále věnuje. Vedle společného času s dětmi či vnoučaty neopomíjí ani svou maminku. Společně si tak vyrazily na dámskou jízdu do lázní.

V lázeňském areálu si Benešová užila nejen procedury a koupele, ale potěšila i ostatní hosty. Energická herečka se totiž v bazénu pustila do zábavného focení v plavkách, kterého si rozhodně nešlo nevšimnout.

Vedle toho herečka překvapila společnými snímky s šik maminkou, na kterých vypadají spíš jako sestry. Maminka Jiřina je díky dceři několikanásobnou babičkou a už i Lucie má dvě vnoučata. „Stala jsem se babičkou v necelých padesáti, tak je to jiné, než když děti s vnoučaty otálí,“ svěřila se Super.cz herečka, která si pobyt ve dvou nemohla vynachválit.

Načerpat trochu energie ve wellness na Slovensku herečka, která už od loňska dře na své roubence, rozhodně ocenila. „Naše báječné lázeňské nic neděláníčko. Jen baštíme, koupeme se, chodíme na procedury, do wellness, na kafíčka a zase baštíme. Jo, a taky si s mamčou kupujeme zdravé krémíky a dáváme masky na balkoně,“ poslala herečka pozdrav svým fanouškům, které zasypala fotkami z lázní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám