Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Provokovat svým tělem ji baví dodnes. Není to tak dlouho, co se Lucie Benešová (49) podělila o odvážné snímky, na kterých skotačila v závějích sněhu jen v prádle. Pózovat před objektivem bavilo herečku zřejmě vždycky a tentokrát se s fanoušky podělila o poklady z mládí.

Herečka je na sociálních sítích poměrně aktivní a vedle sdílení střípků ze svého pracovního, ale i osobního života si nyní odskočila do minulosti. Ze svého archivu pak vytáhla snímky od moře, u kterého si před řadou let užívala. „Něco pro zahřátí v dnešní mrazivý den. Náhodný nález v domácích albech, ale o to víc radostný,“ svěřila se Lucie, která fotkou z dovolené v Kalábrii, na které jí bylo 27 let, neskončila.

Fanoušky pak potěšila ještě žhavějším snímkem. „Na minulé fotce mi je 27 let a vám, kteří jste tipovali správně, nebylo vás moc, srdečně gratulujeme a dáváme jako bonus do soutěže další kvíz. Kolik je Lůce Benešce na této fotce?“ pochlubila se herečka fotkou jen v bikinách, na které má fantastické tělo.

Většina lidí pak hádá, že mohla herečka na snímku čerstvě dovršit plnoletost. „Prostě bohyně, sladkých 18,“ napsal jeden z fanoušků. „Na rovinu, teď jste krásná dáma, sen všech mužů. Za mlada to bylo takové hubené nic,“ dodal jeden ze sledujících k fotce.

Lucii Benešovou komunikace s fanoušky skrze sociální sítě baví, je s nimi pravidelně v kontaktu, točí videa a fotí. Bez pomoci její snachy by to ale nešlo. „Já jsem antitechnický typ, nemám ani počítač, je to se mnou hodně špatné, mám snachu Anežku, to je Luciánova žena, je výborná a pomáhá mi, bez ní bych to nedala,“ svěřila se Super.cz herečka.

Reklama

Další články

Načítám