Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čas strávený s rodinou je pro herečku Lucii Benešovou (49) tím nejdůležitějším. S manželem hercem Tomášem Matonohou (53) vychovali čtyři děti. Před letošními padesátinami se stala čerstvě i dvojnásobnou babičkou. K dvouleté Melánii od dcery Sáry přibyla před dvěma měsíci Ines, jejímž tatínkem je Luciin nejstarší syn Lucián.

„My se vidíme rádi a scházíme se pořád. Během covidu jsme si dokonce doma udělali takovou hernu a hráli jsme pravidelně o drobné peníze různé hazardní hry,“ vzpomínala na párty v kasinu ve Vestci herečka. „A scházíme se pořád, protože jak je nás hodně, pořád má někdo svátek nebo narozeniny. Pak jsou Vánoce nebo Velikonoce, vždy se najde důvod se vidět,“ dodala.

Kvůli početné rodině pořídila Benešová i další chalupu, svépomocí rekonstruuje roubenku. „Ráda bych to do konce tohoto roku celé uzavřela. Trvá to, ale ono je tam osm místností. Každou chci udělat nějak jinak a v jiném duchu. Buduji to ze starých materiálů. Ale už to máme pod střechou a pracuju na tom. Byla bych ráda, aby měl každý svůj pokoj,“ plánuje Lucie.

Jendu chalupu přitom už rodina má. „Ta je kousek za Prahou u Mníšku pod Brdy. Ale tam je to takové, že je tam otevřená půda a jedna místnost dole, jsme tam dohromady. Takže je to sice fajn, ale není tam soukromí. A jak postupně přirůstáme, tak se nám klidně hodí i dvě chalupy,“ míní.

Reklama

Další články

Načítám