Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Frontman skupiny Tři sestry Lou Fanánek Hagen (57) se objevil po dlouhé době ve společnosti. Tam ho navíc dle jeho slov vyvedl syn, který si nechtěl nechat ujít slavnostní premiéru filmu Karlos Vémola.

„Dorazil jsem se synem, který mě vytáhl. Já bych jinak asi nešel, jsem lenivý a podíval bych se na ten film až s odstupem třeba doma,“ prozradil Super.cz známý umělec, kterému život ve velkoměstě ani společenské události nechybějí. Přesto se svěřil, že se před nějakou dobou přestěhoval z hor zpátky do středních Čech. Prahu tak má necelou hodinku od domova.

„Nechybí mi to, jsem spokojený takhle. Žiju mimo velkoměsto, na horách už nebydlím, ale ve středních Čechách. Takže mimo velkoměsto, což je blíž. Nebyl jsem asi zralý na trvalý pobyt na horách,“ svěřil se Lou Fanánek Hagen, který je tátou pěti dětí. Tedy čtyř synů, které má z prvního manželství, a dcery, která se mu narodila v roce 2013.

Pokud jde o hudební nebo textařské geny, tak je u dětí nijak výrazně nevnímá. „Já nejsem ani moc hudebník, spíš bych řekl textař a nikdo zatím netextuje, takže nevím,“ oblíbený umělec, který letos začíná se skupinou Tři sestry už devětatřicátou sezónu.

Reklama

Další články

Načítám