Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po svém odchodu z reality série Real Housewifes of Beverly Hills se Lisa Rinna snaží prosadit jako módní guru. Obráží tak jednu přehlídku za druhou a stojí po boku svých dcer, které se v modelingu prosazují velice slušně, a to především ta mladší - Amelia Gray Hamlin. Nyní ovšem Lisa zabrnkala i na peprnější strunu, když na svém Instagramu sdílela fotku nahoře bez.

Zatímco v minulosti dávala Rinna na odiv svou postavu nejčastěji v bikinách, s přibývajícím věkem přitvrdila. Herečka známá ze seriálů Tak jde čas a Melrose Place už se tak v minulosti na sociálních sítích odhalila několikrát, ráda to dělá hlavně při příležitosti svých narozenin. Naposledy tak učinila před pár dny, kdy se podělila o selfie snímek pořízený v odrazu zrcadla, na němž má na sobě pouze černá tanga.

Aby fotografie přeci jen mohla být umístěna na Instagram, opatřila jej dvěma hvězdičkami na hrudníku. Herečka se prostřednictvím fotky, na níž má na sobě jen minimum make-upu, údajně chtěla pochlubit svým zbrusu novým opálením, které si nechala nastříkat při příležitosti své cesty do Miami, jak upřesnila v popisku na fotce.

Lisa sdílela odvážný snímek jen den poté, co se představila s dcerou v kampani pro značku Marc Jacobs. Dvaadvacetiletá Amelia je aktuálně jednou z nejvyhledávanějších modelek, minulý měsíc se blýskla například v kampani pro obuvnickou značku Schutz, je rovněž nedílnou součástí přehlídek na týdnech módy.

Lidé už se ovšem nad její nahotou ani příliš nepozastavovali. Z čeho jsou ale konsternovaní daleko víc, je její měnící se vzhled. Lisa se netají nejrůznějšími kosmetickými procedurami, které jí ale podle většiny fanoušků spíš škodí. „Všechno, co si dělá s obličejem, jí jen přidává roky. Nikdy se sebou nebude spokojená,“ míní jeden, zatímco další se přidávají: „Bože, co si to provedla s obličejem,“ a další dodal: „Vetřelec vs. Predátor.“

Reklama

Další články

Načítám