Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovnice sportu Jana Doleželová (42) tráví letošní jaro trochu nezvykle. Místo aby vyrazila na vyjížďky na kole či na golf, zamířily její kroky do lázní. Lékárnice a bývalá vítězka Miss ČR totiž rehabilituje s krční páteří. S límcem na krku tak poslala fanouškům pozdrav.

Od začátku března má modelka od lékaře nařízený klidový režim. „Z důvodu zlomeného žebra a blokády krční páteře. To mi bohužel způsobuje omezení v pracovním i soukromém životě. Prasklý ušní bubínek k tomu už je jen detail,“ svěřila se Jana, která si i tak rehabilitace umí užít.

S dcerkou Verunkou tak vyrazila do lázní, kde si užívá první teplé jarní dny. „Po 2,5 týdnech už docela zvládnu i delší cesty autem. Vyhrály to termální lázně s vysokým obsahem minerálií, které se nachází v Rakousku. A musím říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí. Blahodárný účinek masážních proudů a teplé vody je znát,“ svěřila se Doleželová, která se nechala zvěčnit na lehátku u bazénu.

Ač měla přes plavky župan, předvedla své dlouhé nohy, díky kterým se v roce 2004 stala držitelkou korunky krásy. Jana se pravidelně udržuje sportem a také si hlídá stravu, i díky tomu může stále předvádět. „Také hřeším, ale mám ráda maso, mám ráda hodně ryby, jím hodně zeleniny, ovoce a vlákniny. Sacharidy spíš v první polovině dne,“ svěřila se nám Doleželová.

Reklama

Další články

Načítám