Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento víkend si přišli na své milovníci Whitney Houston (†48). Její dvojnice Belinda Davids, která pochází z Jihoafrické republiky, po roce přijela do naší vlasti. Písně z filmu Osobní strážce a další megahity zesnulé legendy Belinda zazpívala v Praze a v Brně s názvem Whitney Houston Tribute – The Greatest Love of All.

Zpěvačka nás exkluzivně pozvala na zvukovou zkoušku před prvním pražským koncertem, který se odehrával v Divadle Hybernia. Pro fanoušky i pro Belindu je aktuální turné o to více emotivní, protože v únoru tomu bylo 12 let, co nás Whitney navždy opustila. „Jsem tak nadšená, je úžasné být opět tady,“ svěřila se Belinda Super.cz.

Má za sebou náročný rok, kromě světového turné Belinda také účinkovala v talentové soutěži Španělsko má talent. „Bylo to dobré, je to vždy dobrá zkušenost dělat takovéto věci.“

Belinda Davids je v soukromém životě pyšnou mámou, často o sobě říká, že má tři děti. Má dva syny a psa, kterého považuje za svého třetího syna. „Samozřejmě vědí, že jsem zpěvačka, ale je jim to jedno. Když jsem teď odjížděla do Prahy, tak mi ten mladší říkal, že už zase odjíždím. Je mu jedno, co dělám, prostě plakal, že zas odjíždím. Ale musím pracovat a miluji to, takže jsem opět v Praze,“ prozradila nám s dojetím.

U obou synů ale jablko nepadlo daleko od stromu a oba mají talent po mamince. „Můj starší syn, kterému je 27, je hudební producent a můj mladší syn má nádherný andělský hlas, ale nechci ho tlačit do toho, co dělám já. At se sám rozhodne,“ dodala v našem rozhovoru Belinda Davids.

Reklama

Další články

Načítám