Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před rokem do Česka poprvé zavítala popová diva z Jihoafrické republiky Belinda Davids. Návštěvu naší země si už tehdy nemohla vynachválit. Byla uchvácena jak místem, tak publikem. Je tak jasné, že se nemůže další návštěvy opět dočkat.

Vracím se s absolutním nadšením. Když jsme byli naposledy v Praze, měla jsem dva koncerty v jednom dni. Oba byly vyprodané. Letos máme vystoupení čtyři,“ neskrývala Belinda nadšení během rozhovoru pro Super.cz. Show s názvem Whitney Houston (†48) Tribute – The Greatest Love of All se uskuteční 15. března v pražském Divadle Hybernia. První koncert od 17 hodin a druhý od 20 hodin. Den poté vystoupí v Brně v Zoner Bodyhall. Nebudou chybět hity jako I Will Always Love You nebo I Wanna Dance With Somebody.

Nás také zajímalo, jaký názor si udělala na české muže během své minulé návštěvy Prahy. „Líbí se mi jejich styl, jak se oblékají. Ale jestli jsou hezcí? Neberte mě špatně, nedívala jsem se na ně z tohohle pohledu,“ smála se dvojnice legendární megahvězdy.

A co se tedy Belindě líbilo v ČR úplně nejvíc? „Architektura. Obdivuji kulturu a historické domy. Ten pocit, když se procházíte po staré Praze, je kouzelný. Krásná atmosféra a rozhodně je na co se dívat. Neměla jsem moc času toho více vidět, protože jsem měla v jeden den dvě show a druhý už jsme odjížděli, ale tím, že jsem bydlela v centru a show se odehrála v Divadle Hybernia, jsem měla možnost něco málo vidět,“ doplnila Belinda v našem exkluzivním rozhovoru.

Reklama

Další články

Načítám