Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již minulý víkend obletěl svět „žertík“ prince Louise (6) směrem k jeho sestřičce Charlotte (8) během vánoční mše a koncertu ve Westminsterském opatství. Nejmladší člen královské rodiny se totiž v nestřežený moment naklonil k princezně a sfoukl svíčku, kterou držela v rukou. Vše se odehrálo během vteřiny a jejich maminka Kate neměla šanci nijak zareagovat.

Nyní se ovšem objevila další série fotografií z oné mše, na níž mnohé královské fanoušky nejvíce zaujal snímek Charlotte, na němž drží hořící svíci a vrhá na svého bratříčka neposedu poněkud přísný pohled, kterým jakoby říkala: „Opovaž se!“

Legrační moment, na němž se přesně projevuje princeznino vznešené a uvědomělé chování již od útlého věku a naopak proslulé rošťačení jejího mladšího sourozence, díky němuž se stal miláčkem národa, si lidé zamilovali.

„To by byla královna,“ shodují se fanoušci při pohledu na fotografii. Mnozí rovněž vidí v Charlotte podobu s její loni zesnulou prababičkou královnou Alžbětou II. a jsou přesvědčeni, že by se Charlotte na trůně dařilo stejně skvěle jako jí. Jak je ovšem dobře známo, první v linii následnictví na britský trůn je princ z Walesu William a po něm následuje jeho nejstarší potomek, tedy princ George.

Reklama

Další články

Načítám