Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní Survivor už od začátku přináší spousty překvapivých momentů. Diváky, soutěžící, ale i moderátora pak nejvíc rozčiluje, že se na odchod domů doslova stojí fronta. I proto už reality show dobrovolně opustilo několik hráčů.

Jak celou situaci vnímá finalistka první řady Veronika Přikrylová alias Veve? „Pořád tomu dávám šanci, že všichni pochopí, o co tam jde. Zatím mi ten Survivor spíš připadá jako Tele Tele, takový vtip. Spousty lidí chce odejít, čemuž nerozumím, když je to už třetí řada a mohli by vědět, že jsme si všichni stěžovali na psychické problémy, měli jsme problémy s váhou, a to i extrémně očividné. Pořád nerozumím, jak si někdo může myslet, že je to reality show, kde si můžou nahnat čísla. Není to ta motivace, která tam člověka udrží,“ řekla Veronika Super.cz s tím, že v show přesto zůstává několik soutěžících, kteří hrají, jak by se mělo. Zbytek by přednostně vyřadila.

„Sedmdesát procent lidí bych vyřadila, ať už to máme za sebou, i to jejich trápení,“ podotkla s úsměvem. Zároveň promluvila o negativních komentářích diváků, které kolují sociálními sítěmi.

„Hanlivě mluvit nebo hodnotit jejich jednání může jenom někdo, kdo tam byl. Co se týká veřejnosti, tak si vždy najdou nějaký hejt na cokoliv, ale ta soutěž je opravdu tvrdá a těžká. Každý si tam sáhne na dno. Ale přijde mi, že letos to opravdu zvládají jak papírové holubice, de facto vůbec,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám